logo

Geachte mevrouw, mijnheer,

 

Na veertig jaar praktijk als dierenarts op Merendree is het moment gekomen om op rust te gaan. Mijn vrouw en ik kunnen terugblikken op veertig mooie jaren waarin we fantastische mensen hebben leren kennen voor wie hun viervoeter alles betekende. Stoppen is ergens moeilijk. Het is nu echter onze keuze en hopelijk wachten ons nog vele mooie pensioenjaren.

 

De praktijk zal zijn deuren sluiten op 31 augustus.

 

Ik wil jullie allen bedanken voor het jarenlange vertrouwen in onze diensten. Mijn vrouw en ik zullen met groot genoegen en vreugdevolle emoties terugdenken aan alle mooie klantenrelaties met het dier als centrale figuur.

 

Wij vertrouwen de gezondheid van jullie dieren vanaf 1 september toe aan collega Nick De Maere. Nick heeft 12 jaar ervaring en zal jullie dieren met hart en ziel verzorgen.
Adres: Markt 11, 9930 Lievegem (3.9 km en 6 minuten verwijderd van onze praktijk)
Tel: 0477 920124

Website: www.dierenartsdemaere.be

 

Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om mijn vrouw zeer hartelijk te bedanken. Zij heeft veertig jaar lang aan mijn zijde gestaan bij de verzorging en de opvang van duizenden honden en katten.
Ik wil eveneens Danièˆlle hartelijk bedanken voor de zeer constructieve samenwerking gedurende de laatste 10 jaar. Zij heeft gekozen om vanaf heden al haar energie te stoppen in het laboratorium “Medilab”, afdeling diergeneeskunde in Gent.

 

Mijn vrouw en ik verhuizen naar de kust en hopelijk mag ik velen onder jullie ontmoeten tijdens een wandeling op de dijk in Oostende. Aan een gezellig terras zullen wij dan mooie herinneringen ophalen.

 

Tot ziens en

Vriendelijke groeten,

 

Dr. Pierre Peeters

Durmensraat 20b

9850 Merendree

Tel: 09 3717838
Email: pierre.peeters2@telenet.be en info@dierenartspeeters.be

Website: www.dierenartspeeters.be